یادداشت هایی لازم در زمینه نمونه طرح توجیهی کسب و کار

یادداشت هایی لازم در زمینه نمونه طرح توجیهی کسب و کار

یادداشت هایی لازم در زمینه نمونه طرح توجیهی کسب و کار

Blog Article

در حالت ایدهآل باید بتوانید این اعداد را برای سه سال آینده ارائه کنید. پس حتما بررسی کنید که همه چیز دقیق و حسابشده باشد.

توصیه میکنیم برای خلاصهنویسی یک چارچوب ساده و جذاب داشته باشید. میتوانید چارچوب را با جواب دادن به این سوالها پیدا کنید:

از همه مهمتر ، چه میزان فروش را در چه بازه ای مدنظر دارید ؟

نگارش یک طرح توجیهی می تواند دنیای متفاوتی را برای کارآفرینانی که خواهان تامین مالی خارجی هستند ایجاد کند.

آیا بازار و صنعت شما در طول زمان تغییر خواهد کرد و کسب و کار شما چگونه به این تغییرات واکنش نشان خواهد داد؟

طرح توجیهی شما میتواند به عنوان یک سند نوشته شود یا به صورت نمایش اسلاید طراحی شود، مانند ارائه پاورپوینت. گاه هر دو نیاز است.

نگارش بیزینس پلن را باید بهعنوان سندی راهبردی و بخشی از فرهنگ سازمانی در کسب و کارها تقویت کنیم. انجام طرح توجیهی کارها مبتنی بر استانداردهای بومی و علمی را یک اصل بدانیم تا کمتر شاهد شکست استارتآپها، بیکارشدن جوانها و ناامیدی کارآفرینان کشورمان باشیم.

سرمایه گذاران اطلاعات دقیقی را برای تایید دوام ایده کسب و کار شما می خواهند. انتظار داشته باشید که یک صورت درآمد برای طرح توجیهی ارائه کنید که شامل یک تصویر کلی از کسب و کار شما باشد.

در چه بستری با مخاطب هدف خودتان ارتباط برقرار میکنید؟

از طرفی با وجود بیزینس پلن توسط تاپ توجیهی خیلی راحتتر میتوانید درباره فراز و نشیبهای کسبوکارتان تصمیمگیری کنید.

پرسونای مخاطب شما به شما میگوید مشتری چگونه فکر میکند؟ چگونه به محصول شما احساس نیاز میکند و برای رفع آن نیاز چه مسیری را طی میکند تا به محصول شما برسد؟

شاید شرکت اینطور احساس میکند که اطلاعات زیادی برای ارائه ندارد، چون تازه کارش را شروع کرده است.

طرح توجیهی استارتاپ یک سند مکتوب است که ایده ها و استراتژی های شما را برای راه اندازی، مدیریت و در نهایت خروج از سرمایه گذاری جدید شما مشخص می کند.

طرح توجیهی همچنین می تواند به عنوان یک راهنمای داخلی برای متمرکز نگه داشتن تیم اجرایی و تلاش برای رسیدن به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت استفاده شود.

Report this page